Celstraf geëist voor verkrachting 13-jarig meisje

25 januari 2019 – In de rechtbank van Groningen verschenen gisteren en vandaag meerdere verdachten in het onderzoek naar seksuele uitbuiting van een 13-jarig meisje uit Groningen. In juni vorig jaar werd haar oom reeds veroordeeld tot acht jaar cel en TBS met dwangverpleging voor mensenhandel en seksuele uitbuiting.

De verdachten, diverse mannen, worden verdacht van misbruik van het meisje. De oom van het meisje zou de mannen onder andere ‘hebben geregeld’ middels seksadvertenties. Zij hoorden celstraffen van 10 tot 42 maanden tegen zich eisen. Ook sprak de officier van justitie de verdachten aan op hun verantwoordelijkheid.

De uitspraak volgt op 1 maart.

Lees meer hierover:

Meisje van 13 honderden keren verkracht – OM eist celstraf

Verdachte ontkent brute verkrachting 13-jarig meisje uit Groningen