Partners

Als bedrijf kunt u veel voor slachtoffers van seksuele uitbuiting betekenen. WATCH Nederland is voortdurend op zoek naar enthousiaste partners die meehelpen in de strijd tegen misbruik van kinderen en jongeren. We zijn bijvoorbeeld op zoek naar ICT’ers die apps voor ons kunnen ontwikkelen. En naar horeca- en hotelprofessionals die misbruiksituaties in hun branche willen voorkomen.

iamIT, de NCIM-Groep, Free a Girl, XS4ALL, Web IQ en Tracks Inspector en gingen u voor. Hun steun maakt WATCH Nederland een nog sterker initiatief.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Carolien van WATCH Nederland, via .

  

                          

 

Nieuws:

1 mei 2018 -Tracks Inspector helpt WATCH Nederland

Forensisch software ontwikkelaar Tracks Inspector heeft het research team van WATCH Nederland verrijkt met een server en bijbehorende software, waarmee computer hardware kan worden uitgelezen.  Regelmatig krijgt de Observatie & Actie Unit van WATCH Nederland computers of telefoons – bijvoorbeeld van verontruste ouders – om te onderzoeken of een kind daadwerkelijk is lastig gevallen door personen die uit zijn op seksueel misbruik of seksuele uitbuiting. De software biedt een oplossing, waarbij elke onderzoeker op simpele wijze inzicht kan krijgen in het digitale bewijs dat op de hardware aanwezig is. Hans Henseler, directeur van Tracks Inspector: “Met deze donatie willen wij ons met WATCH Nederland scharen in de strijd tegen loverboys en andere kindermisbruikers in Nederland.”  

Links: Hans Henseler en rechts: Gideon van Aartsen